TYNAARLO – De Formido Bouwmarkt van Bert Rona aan de Onlandweg in Tynaarlo wordt omgebouwd naar een KlusWijs bouwmarkt. Deze week zijn de eerste leveranciers begonnen met het ombouwen van de assortimenten. Bert vertelt: “Doordat het al een tijdje bekend was dat de naam Formido landelijk van het podium gaat verdwijnen, hadden wij al vrij snel de keuze gemaakt voor de KlusWijs formule. Deze formule past het beste bij ons en hetgeen wij willen zijn voor onze klanten. Vakkundig, vertrouwd en voordelig is allesomvattend wat KlusWijs betreft. Door deze snelle keuze hebben wij eigenlijk al heel veel voorbereidingen kunnen treffen voor de verbouwing. Daardoor zullen onze klanten geen last ondervinden van de omzetting, er zal geruisloos gewisseld worden van formule. We blijven dan ook gewoon open.” KlusWijs staat bekend om haar overzichtelijke bouwmarkten, waarbij de hoge stellingen plaats maken voor lagere versies. Hierdoor ontstaat er veel meer rust en overzicht in de bouwmarkt. Het wisselen van de stellingen van hoog naar laag is in Tynaarlo de afgelopen maanden al doorgevoerd, dus het meest intensieve deel van de verbouwing is al klaar. KlusWijs is een jonge, sterk groeiende organisatie, met een enerzijds een zeer scherp prijsbeleid en anderzijds veel aandacht voor kwaliteitsproducten en dienstverlening.

Met de ombouw naar KlusWijs worden meteen twee bekende verfmerken toegevoegd aan de bouwmarkt. Sikkens en Sigma zijn naast de bestaande Wyzonol verf een prachtige uitbreiding van de verfafdeling. KlusWijs Tynaarlo kan zich met recht de “verfspecialist” uit de regio noemen. Om dit te promoten zal er de komende tijd 25% korting op alle mengverven worden gegeven, “dat morst net een stukje lekkerder”, lacht Bert. De KlusWijs bouwmarkt wordt tevens uitgebreid met het concept KW Wonen. KW Wonen is een onderdeel van de KlusWijs formule en daarmee wordt ruim 300m2 woonplezier volgens het shop-in-shop principe geïntrigeerd in de bouwmarkt.

Bert gaat verder: “Al geruime tijd zochten we een goede invulling voor onze maatwerkafdeling. Wonen en woonaccessoires is een markt die steeds meer in opkomst is en waar wij een prima aanvulling in zien op onze bestaande bouwmarkt. Het zijn echt twee verschillende facetten, de KlusWijs bouwmarkt en KW Wonen, maar wel onder één dak verkrijgbaar. De bouwmarkt en de woonafdeling vullen elkaar naadloos aan. De woonafdeling voorziet in diverse maatwerkassortimenten, zoals behang, gordijnen, vloeren en vloerbedekking, schuifdeurkasten, deuren, shutters, kleinmeubelen, buitenzonwering en woonaccessoires. “Het mooie aan deze woonafdeling is dat we de volledige klus uit handen kunnen nemen.We hebben “eigen klussers”, dit betekent dat de klant de klus volledig door ons kan laten verzorgen. Of het nu gaat om vloeren leggen, kasten maken of op maat gemaakte raamdecoratie ophangen, montage buitenzowering we kunnen alles voor de klant doen. Dat is toch geweldig!”, vertelt Bert trots.

De feestelijke heropening van de KlusWijs bouwmarkt en de KW Wonen staat gepland op 27 juni. Momenteel wordt er al druk nagedacht over een spectaculaire heropeningsactie, daarover binnenkort meer. Tot die tijd kunnen klanten zoals gebruikelijk gewoon terecht bij Bert en zijn team. Het team staat klaar voor de klant, met zoals altijd vakkundig, vertrouwd en voordelig advies.