Theater en muziekprogramma van FestiValderAa bekend

Afbeelding
Foto:
Cultuur

SCHIPBORG - FestiValderAa voegt een reeks namen toe aan haar theater en muziek line-up. Met een combinatie van gerenommeerde artiesten en opkomend talent, belooft de editie van 2024 een editie als vanouds te worden voor bezoekers van alle leeftijden. De verkoop van de dagbandjes en theatertickets start op zaterdag 11 mei om 10:00 uur. 

Ook dit jaar kunnen bezoekers weer genieten van een verrassend theateraanbod. Deze voorstellingen spelen zich af op diverse locaties in en rondom Schipborg. Vanaf zaterdag 11 mei zijn er kaarten verkrijgbaar voor de voorstellingen van Marcel Hensema, De Noorderlingen, Het Tuintheater, Garage TDI en Wordbites & Friends. De populaire theatrale fietsroute zal weer terugkeren en is gevuld met voorstellingen van Tappin-it Collective, Lange Mannen Met Haast en Sounds Like Juggling.

Het muziekprogramma wordt verrijkt met tien nieuwe namen. Dit jaar geniet je op het centrale festivalterrein van o.a. Toontje Lager, bekend van hits als ‘Stiekem Gedanst’, Babs, Bob Uit Zuid, Esther de Jong, Marieke Schenk, Never Been to Berlin en Nusantara Beat. Naast live-acts is er voldoende tijd om te dansen op de plaatjes van theRalfenatorX, Ko Kliko en DJ Knelis of om te genieten van straattheater.

Voor de kleinste bezoekers van FestiValderAa zijn er weer genoeg leuke dingen te ontdekken. Maak een mooi schilderij bij de schilderworkshop, of word onderdeel van een kunstwerk dat geheel gemaakt wordt uit oude festivalbandjes. Er zijn verschillende jeugdtheatervoorstellingen te zien van De Zingende Zeemeerminnen en Muziektheatercollectief Toemla.

De verkoop van de weekendbandjes is al in volle gang. De dagbandjes voor het festivalterrein en de losse theatertickets start op 11 mei om 10:00 uur op www.festivalderaa.nl. Bekijk het volledige programma op de website van FestiValderAa.

Sinds 2011 verandert elk jaar het stroomdallandschap van de Drentsche Aa drie dagen lang in een fantastisch theater- en muzieklandschap. Verrassende artiesten en voorstellingen op diverse locaties in en rondom het dorp Schipborg. Theater voor grote en kleine mensen, cabaret, acrobatiek, beeldende kunst, straattheater, dans, muziek en een uniek festivalterrein.

UIT DE KRANT