Matchmakers Noord organiseert Maatschappelijke Beursvloer

Afbeelding
Foto: eigen foto
Kort kommersjeel

‘Mogen wij ons nog even een keer voorstellen? Wij zijn MatchMakers Noord en met 13 vrijwilligers actief in de gemeente Tynaarlo en in de (voormalige) gemeente Haren. Met steun van zowel onze burgemeester Marcel Thijsen als met die van Groningen Koen Schuiling, zetten wij ons met veel enthousiasme in voor organisaties in de maatschappelijke sector. Dat doen wij al sinds 2016. Op donderdagmiddag 25 januari van 16.00 tot 19.00 uur organiseren wij onze jaarlijkse Maatschappelijke Beursvloer bij Royal Flora Holland in Eelde’, aldus het bestuur van Matchmakers Noord.

‘Wij realiseren ons heel goed dat uw dagelijkse aandacht naar uw onderneming gaat. Maar er zijn organisaties die de steun van de lokale samenleving hard nodig hebben, zowel van particulieren als van ondernemers. Daarom doen wij een beroep op uw sociale hart en nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze Beursvloer om te zien of u een mooi gebaar kunt maken. What’s in it for you? Nu kunnen wij ons heel goed voorstellen dat het u zich afvraagt wat u met uw onderneming daar te bieden heeft. Maar dat is meer dan u denkt! Maatschappelijke organisaties hebben heel vaak vragen of behoeftes op uiteenlopend gebied: een bruikbaar advies, spullen, helpende handen of een bepaalde faciliteit. Dus bent u een ondernemer die het jaar goed wil beginnen door maatschappelijke impact, hoe klein ook, te creëren? Kom dan op 25 januari naar onze Maatschappelijke Beurs in Eelde.’

Met veel partners en ondernemers wordt dit jaarlijkse (gratis) event georganiseerd. De Groningse wethouder Carine Bloemhoff treedt op als key note speaker, er zijn optredens o.a. van cabaretière Janneke Jager, er worden pitches gehouden en er worden ‘matches’ tot stand gebracht. Er wordt afgesloten met een gezellige borrel. Dan maakt notaris Broekema ook het aantal matches en de maatschappelijke waarde ervan bekend. Tijdens de borrel is er ruimschoots gelegenheid om te netwerken. Aanmelden voor de Beursvloer kan via: www.matchmakersnoord.nl Op de website zijn ook de namen van het Comité van Aanbeveling te vinden. De studenten van Noorderpoort verwelkomen iedereen graag donderdag 25 januari aan de Burg. J.G.Legroweg 80 in Eelde!

UIT DE KRANT