De klant bepaalt bij de verkiezing voor ‘Het Beste Bedrijf van Tynaarlo’


TYNAARLO – De posters hangen, de mouwen zijn opgestroopt. Bij sommige winkels ligt de loper uit, bij anderen staat standaard de koffie klaar. Sommige bedrijven kiezen juist niet voor extra poespas. Willen de leukste zijn om wie ze altijd al zijn. Een ding is zeker: de strijd om het Beste Bedrijf Tynaarlo is los! De komende weken brengt het winkelend publiek hun stem uit op hun favoriete zaak in de regio van de Krant. Het team van Brink 10 heeft er zin in. Want ook Brink 10 is een van de kanshebbers.

Een deskundige jury kiest de komende weken het Beste bedrijf van Tynaarlo. Eerst is echter het woord aan het winkelend publiek. Zij kunnen de komende periode hun stem op hun favoriete bedrijf uitbrengen. Daarna zal de jury- waarover volgende week meer- uit de drie bedrijven een winnaar kiezen.

Maar eerst is het woord dus aan u. Bij de winkels en bedrijven in Tynaarlo liggen flyers klaar om ingevuld te worden. Op de flyers kunt u cijfers (van 0-10) geven op de onderdelen klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteitverhouding en productpresentatie. Daarnaast is er ruimte voor opmerkingen. En het draait niet alleen om de meeste stemmen bij deze positieve competitie. Goede reviews zijn minstens zo belangrijk! De eer, een herkenningsbord én gratis advertentieruimte in de Krant van Tynaarlo is de hoofdprijs voor de bedrijven, stemmers maken eveneens kans op prachtige prijzen. Meedoen loont dus! Deelnemende bedrijven zijn te herkennen aan de raamposter en aan het logo in de advertentie in deze krant.

Klanten kunnen hun stem ook online uitbrengen. Dat kan via dekrantvantynaarlo@media-totaal.nl. Ook dan moeten cijfers (verplicht!) gegeven worden. De Krant van Tynaarlo wenst alle deelnemers heel veel succes!