PATERSWOLDE – Farina Westervaarder heeft sinds 2011 een praktijk- Slank voor jou- als gewichtsconsulent in Paterswolde. Veel mensen weten de weg naar haar praktijk te vinden. Farina vertelt het geheim van haar succes: “Mijn methode gaat niet uit van een beperkt dieet of veel minder eten. Inmiddels is bewezen dat diëten niet werken. Veel mensen verliezen tijdelijk gewicht, maar vervallen na een tijdje weer in hun ongezonde eetpatroon. Daardoor komt de persoon weer aan. Het welbekende jojo-effect. Wat ook niet helpt, is dat de afslankmarkt overloopt van producten die erg veel gewichtsverlies beloven op een hele korte termijn. Dat is echt een sprookje. In mijn praktijk zie ik vooral mensen die dieet-moe zijn. Vaak hebben ze een ingewikkelde relatie met eten ontwikkeld, een haat-liefde verhouding. Mijn methode richt zich op het herstellen van die relatie. Gewoon weer genoeg, maar gezond eten. Het behouden van een stabiele bloedsuikerspiegel staat centraal. Daardoor heb je geen honger, maar bereik je wel een gezond gewicht. Met behulp van supplementen en een gedegen advies gaan cliënten weer positief om met hun lichaam; het krijgt wat het nodig heeft. Inmiddels krijg ik zoveel positieve reacties en succesverhalen. Mijn cliënten zijn slanker, gezonder en voelen zich energieker. Veel cliënten bedanken mij, maar eigenlijk vind ik dat ze zichzelf moeten bedanken. Van deze resultaten krijg ik al zo veel voldoening”. Wilt u ook eindelijk van die kilo’s af? Wilt u gezond en slank de zomer in? Kijk dan op www.slankvoorjou.nl  Er is nu ook online begeleiding mogelijk!