TYNAARLO – Het begint met de juiste autoverzekering. Het kan u een hoop ergernis en ellende besparen. Check de polisvoorwaarden van uw autoverzekering. Keuzevrijheid is een basisrecht – Jijbepaalt.nl wat er bij autoschade gebeurt!
Verzekeraars verdienen veel geld over de rug van de onwetende consument. Ruim 70 % van de autoverzekeraars vermeldt vandaag de dag keiharde financiële sancties in de polisvoorwaarden. Flink verhoogde eigen risico’s tot extreme inhoudingen op uitkering schade, tot helemaal geen uitkering bij autoschade. En de consument? Deze heeft veelal gekozen op goedkoopste prijs, en de polisvoorwaarden niet (goed) doorgelezen. Zich totaal niet bewust van de mogelijke gevolgen bij een autoschade. En dan wijzigen autoverzekeraars tussentijds éénzijdig de polisvoorwaarden. U denkt goed verzekerd te zijn, maar de praktijk wijst plots anders uit. Decennia lang worden miljoenen burgers willens en wetens door verzekeraars misleid en benadeeld. Denk aan de woekerpolissen. Het ontbreken van “kennis” is het grootste probleem bij consumenten. Verzekeren is een serieuze zaak. Het woord “verzekering” is een handig woord dat verzekeraars gebruiken voor controle en misleiding van de onwetende consument. Is het probleem nu onwetendheid of gebrek aan kennis bij de consument?  Niet één verzekeringsovereenkomst (polisvoorwaarden) is afgegeven met een duidelijke instructies hoe je als consument het geld van de verzekeraar kunt innen.
AST-Tynaarlo helpt u graag. Vraag bij ons om de standaard brief waarin de juiste kritische vragen zijn gesteld over uw huidige autoverzekering. Ik adviseer u hiervan gebruik te maken. Uw verzekeraar is verplicht hier schriftelijk op te reageren. En in één oogopslag weet u of dit de autoverzekering is die u voor ogen heeft.
AST-Tynaarlo, Industrieweg 28 Tynaarlo , 0592-542900 bgg. 06-53751580, info@ast-tynaarlo.nl