Wooncentrum Van der Brug staat voor kwaliteit en service

PATERSWOLDE -  Wooncentrum Van der Brug is terug in Paterswolde.  Van der Brug staat bekend als rijdende woninginrichter, en voorheen als woninginrichter met winkel.
Sinds 1 november heeft Wooncentrum van der Brug zijn activiteiten uitgebreid en kunnen mensen terecht in de voormalige zaak van Bos interieur aan de Hoofdweg 216 te Paterswolde, naast Koos Sikkens Groente en slager Hilbrands. In de nieuwe zaak heeft Fred van der Brug, die al 25 jaar in het vak zit, het interieur op een hoger peil gebracht, de collectie veranderd en aangevuld. zodat de klanten een hele ruime keus uit de woninginrichtingmaterialen hebben Met de service en kwaliteit zoals mensen al jaren van hem gewend zijn.  Wooncentrum Fred van der Brug  heeft alles op gebied van woninginrichting: gordijnen, vloerbedekking, vinyl, pvc, laminaat, houten vloeren, raamdecoratie (jaloezie, rolgordijn, luxaflex, vouwgordijnen, vitrages). Fred van der Brug onderscheidt zich door kwaliteit en service . Er is een grote keuze in bekende Nederlandse merken zoals Vriesco, Silvester,Vadain, Parade, Bonaparte, Interfloor, Multisol,luxaflex en Quick Step.
Fred  van der Brug verzorgt de volledige stoffering. Dat wil zeggen:materiaal en kleur advies,plaatsingadvies, opmeten en het leggen van het materiaal, zodat mensen er geen omkijken meer naar hebben. Hieruit blijkt ook de kennis en vakmanschap van Wooncentrgooglegum van der Brug.  Ook de service aan huis blijft. Men kan een afspraak maken, ook buiten de openingstijden van de winkel. 
Wooncentrum van der Brug is bereikbaar aan de Hoofdweg 216 Paterswolde en via www.wooncentrumvanderbrug.nl. Tel. 050-3090346 . Geopend dinsdag  tot en met zaterdag  10.00-17.00 uur.Paterswolde vd Burg