VRIES – Wij gaan (nog meer) uw specialist worden voor bloemen, planten, fruit en huisdecoraties. Daarom zult u vanaf 5 februari bij ons een aantal veranderingen zien. Wij gaan u topkwaliteit bieden en u daarvoor garantie geven!

In de bloemen zult u voor een groot aantal producten zelfs een vaasgarantie krijgen. Naast de vaasgarantie gaan we u meer laten zien van de teeltprocessen. Hierdoor kunt u zien waar de producten vandaan komen en hoe ze groeien. Zo kunt u de verschillen in soorten en kwaliteit zien.

Deze lijn gaan wij ook voeren in onze fruitafdeling. Voor vele producten krijgt u smaak- en houdbaarheidsgarantie! En natuurlijk vertellen wij u graag het verhaal achter de producten, u laten zien waarom ons fruit zo lekker is. En bent u dan nog niet overtuigd? Dan kunt u het altijd proeven!

De kwaliteit van uw woonplezier is afhankelijk van de inrichting van uw huis. En in deze economisch moeilijkere tijden decoreren steeds meer mensen zelf hun huis. Om dit voor een aantrekkelijk bedrag te doen bent u bij ons aan het juiste adres. Met een groot assortiment aan decoratie materialen en ideeën om er mooie creaties van te maken.

Een deel van de groentes en de gekoelde groente- en fruitproducten zullen ruimte moeten maken voor deze veranderingen.

Met dit “nieuwe” concept zullen wij u een (nog) sterker kwaliteits- en servicegericht assortiment gaan bieden!

Deze veranderingen en alle maandthema’s kunt u vanaf 5 Februari vinden op onze gehele nieuwe site: www.puurfeenstra.nl