VRIES – Op zaterdagmiddag 24 augustus 2013 houdt Volksvermaken Vries voor de twintigste keer haar traditionele Boeldag op de mooie Brink in Vries. Het is ieder jaar weer een spectaculair onderdeel van het Zomerfeest. De vele toeschouwers en aspirant-kopers kunnen vanaf 13.00 uur de te verkopen spullen bezichtigen. De verkoop bij opbod begint zo rond 14.00 uur. Er zullen ongeveer 80 kavels ter veiling worden aangeboden. De veiling zal geschieden onder auspiciën van notaris mr. K. Wildeboer en de kavels worden aangeprezen door pander de heer B. Wolters.

De boeldag commissie van de Volksvermaken Vries vraagt aan de inwoners van de oude gemeente Vries of zij nog leuke spulletjes willen afstaan voor deze Boeldag. Geen grote zaken zoals bankstellen, grote en zware kasten, ledikanten en dergelijke, maar zaken als klein meubilair en spulletjes uit grootmoederstijd.

De boeldag commissie gaat er vanuit dat weer vele inwoners uit de voormalige gemeente Vries de telefoon oppakken en de leden van de boeldag commissie bellen voor het maken van een afspraak. Zij komen de spullen bekijken of één en ander passend is voor de Boeldag. Informatie is te verkrijgen via telefoonnummers 0592 – 541 449 en 0592 – 542 062, of via www.volksvermakenvries.nl.

Het vernieuwde Zomerfeest in Vries vindt plaats op 23, 24 en 25 augustus. Naast de Boeldag op de zaterdag zal er ook een zomermarkt plaatsvinden. Deze zomermarkt bestaat uit een braderie, vlooienmarkt en een streekproductenmarkt. Inwoners van Vries worden opgeroepen om de Vriezervlag op te hangen. Voor deze markt is het overigens mogelijk om een kraam te huren. Meer informatie hierover op www.zomerfeestvries.nl.