SCHIPBORG – De Liefde van de Drentsche Aa maakt met haar goede ingrediënten heerlijke gerechten. Daarbij zijn streekproducten belangrijk. Bijvoorbeeld de biologische melk is afkomstig van de buren van Eigen Erf. De Liefde is dan ook ambassadeur van het Drents Weiderund. De Liefde is trots op haar broodjes: rijk belegd en heerlijk vers.
Bedrijfsleider Ronald Keizer: ,,Bij De Liefde kunt u heerlijk eten; of het nu gaat om even snel aan het eind van de middag een gemakshap nemen als om à la carte eten. Naast nieuwe gerechten is een aantal gerechten weer terug op de kaart waar mensen naar bleven vragen: oma’s groentesoep en de Chef’s special: ossehaaspuntjes. En verder heerlijke vis als snoekbaars en gebakken paling. En niet onbelangrijk: tegen aangepaste prijzen voor iedere portemonnee!” De Liefde van de Drentsche Aa heeft inmiddels allerlei aanpassingen gedaan en zit vol met plannen: het terras moet weer de parel aan de Drentsche Aa worden. Wat natuurlijk blijft is het schitterende 5- sterren uitzicht!” Het FestiValderAa zal één van de eerste activiteiten zijn waar
De Liefde aan meedoet. Gedurende het festival zal hier een cabaretgroep optreden. Bovendien zal De Liefde de catering verzorgen bij het toneelstuk Een Midzomernachtdroom.
In de komende periode zal De Liefde
meer activiteiten gaan organiseren. e Liefde van de Drentsche Aa zeer geschikt: het is mogelijk om buiten te trouwen in de Natuurkathedraal van Staatsbosbeheer. Ronald Keizer:
,,Bezoekers zeggen al tegen elkaar: het is in één keer
allemaal een stuk beter. En lekkerder. En goedkoper. Dus eigenlijk is alles beter. Kom met De Liefde kennis­maken; wij verwelkomen u met veel liefde en een glimlach.”