TYNAARLO – Dekker Fysiotherapie opent 2 september een nieuwe praktijkruimte in Fitness Gezondheidscentrum Tynaarlo (FGT). Meerten Dekker uit Annen werkt onder zijn eigen praktijknaam in de praktijk van Carras Fysiotherapie. “Het samenwerkingsverband met Gerard Carras blijft”, vertelt Dekker. “Maar ik werk straks vanuit twee locaties. Namelijk Annen en Tynaarlo.”
Niet alleen leden van FGT kunnen dus een beroep doen op Dekker Fysiotherapie. “Het is juist de bedoeling dat mijn praktijk voor iedereen toegankelijk is”, vertelt Dekker. Wel is de praktijk een extra service van FGT. FGT biedt straks immers naast allerlei sportactiviteiten, ook de mogelijkheid om een bezoekje te brengen aan een fysiotherapeut.
“Het is de bedoeling dat de kwaliteit van het fitnesscentrum zo omhoog gaat”, legt de Annenaar uit. “Mensen kunnen straks op me afstappen en ik kan ze direct helpen. Daarnaast bestaat er, voor mensen die een blessure hebben, de mogelijkheid om te blijven sporten. Want dat is juist zo belangrijk.”
De eigenaar van het Fitness Gezondheidscentrum, Jacob Groenhof, liep al jaren rond met het idee een fysiotherapeut aan zijn centrum toe te voegen. Dat is met dit samenwerkingsverband eindelijk gelukt. “Het klikte tussen mij en Groenhof”, vertelt Dekker. “FGT heeft nu alle faciliteiten onder één dak.”
Dekker Fysiotherapie opent maandag 2 september de deuren. De praktijk is te bereiken via het nummer 06-48771798 of mail naar info@dekkerfysiotherapie.nl. Meer informatie is te vinden op dekkerfysiotherapie.nl

 

Dekker