EELDERWOLDE – Skidkinderopvang heeft begin dit jaar een actie opgezet voor de Voedselbank. Onder het motto: ‘door kinderen, voor kinderen’ is een inzameling gehouden voor de kinderen waarvan de ouders het moeilijker hebben.

Op haar locaties voor kinderdagopvang en buitenschoolse opvang in Ter Borch is in de maand januari door ouders en medewerkers massaal aan de actie gehoor gegeven. Vele potjes babyvoeding, luiers, kinderkoekjes, badschuim e.d. zijn ingezameld. Vanuit deze geslaagde inzameling heeft Skidkinderopvang besloten om deze actie in een ‘estafette’-vorm voort te zetten naar al haar locaties. Komende weken wordt het stokje doorgegeven aan de locatie Kleine Veen in Eelde. Zij gaan in de maand februari producten verzamelen voor de kinderen die gebruik maken van de voedselbank.

Op de foto staan Joke Moesker, Hennie Klasens, Ivanka Ridder en Liesbeth Grommers. Allen werkzaam op de Skid-locaties in Eelderwolde.  Samen hebben zij de actie voor de voedselbank ‘voor kinderen-door kinderen’ gedaan.