Stienstra Financieel Advies voor verzekeringen, hypotheken en financieringen

VRIES – Stienstra Financieel Advies is de erkende zaak, gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken en financieringen. Het bedrijf onderscheidt zich door bereikbaarheid, duidelijkheid en service.
Het bedrijf in Vries wordt gerund door Jacques Stienstra, die vroeger in hetzelfde pand werkzaam was voor Univé. Stienstra heeft ruim twintig jaar ervaring op gebied van verzekeringen, hypotheken en financieringen. De Vriezenaar werkt samen met Lucas Tol. De in Beilen woonachtige Tol is vanaf 1998 werkzaam als assurantieadviseur binnendienst, waarvan zes jaar als adviseur bij Schonenburg Blokzijl de Witte Assurantiën. Door samenwerking met de Van Kampen Groep (VKG) kan het bedrijf zaken doen met ongeveer honderd maatschappijen (waaronder grote ondernemingen als Aegon en Nationale Nederlanden), wat voordelen oplevert voor de cliënt: scherpe tarieven en uitstekende voorwaarden voor alles soorten verzekeringen.  Via VKG kan Stienstra concurrerend werken. Stienstra onderscheidt zich door de bereikbaarheid. “Er is een vast aanspreekpunt, we zijn heel laagdrempelig, met twee stappen ben je bij de balie”, vertelt Jacques Stienstra. “We hebben een hoge graad van service. Een van onze sterke punten is dat we door middel van gegevens van de cliënten we een hele reeks aanbiedingen kunnen tonen en daarvan de beste voor de cliënt kunnen kiezen. We kunnen ter plekke alles regelen; mensen kunnen direct meekijken op het scherm.”  Stienstra en Tol willen op basis van een goed persoonlijk contact – thuis of in de zaak- hun klanten adviseren.  Het advies gaat ver. “We informeren mensen over specifieke zaken en vragen die in periodes spelen, zoals de komende vakantietijd. Er is veel onwetendheid over verzekeringen bijvoorbeeld.” Ook voor zaken als aflossingsvrije hypotheken, pensioenen en de renteaftrek die straks afgelopen is, zijn mensen bij Stienstra op het juiste adres. “En alles in begrijpelijke taal”, willen Stienstra en Tol benadrukken.  Voor cliënten die meerdere verzekeringen afsluiten wil Stienstra als servicedienst tuinonderhoud tegen scherp tarief aanbieden. “We willen dit in de toekomst misschien uitbreiden met bijvoorbeeld glazen wassen.” Kortom: veel mogelijkheden bij Stienstra Financieel Advies. 
Stienstra Financieel Advies is gevestigd aan de Westerstraat 10 in Vries. De zaak is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur, maar ook buiten kantoortijden kan een afspraak gemaakt worden. Tel. 0592-868078. Voor meer informatie: www.stienstrafinancieeladvies.nl

Stienstra