VRIES – Op zaterdag 18 mei organiseert Volksvermaken Vries de eerste editie van de Brinkfair. Het beschermd dorpsgezicht van de Brink in Vries vormt het idyllische decor en zal vol staan met smaakvolle stands. Geniet van de ambachtelijke lekkernijen en streekproducten en doe mee aan de vele inspirerende workshops zoals Groene kruidenspreads maken, cupcakes versieren, Gras-Ei pannenkoeken bakken en een High Wine proeverij. Om 11 uur zal de fair volgens traditie officieel worden geopend door het blazen op de boerhoorn. De toegang is gratis.
Maar liefst 75 standhouders zullen aanwezig zijn op de Brinkfair met hele bijzondere producten. Ook kan er mee worden gedaan aan verschillende workshops en demonstraties. Cakepops versieren, jam maken, knutselen, sieraden maken, een bijenworkshop volgen, zeepflaconnetjes maken, Pimpen met Décopatch, deco-vlinders maken en nog veel meer.
Daarnaast worden er Nederlandse volksdansen gedanst, is er een loopeenden drijven demonstratie, is er een ‘mooiste woord van Drenthe’ verkiezing, kan er een tochtje worden gemaakt op een huifkar en is er natuurlijk live muziek.

Een bezoek aan de Brinkfair is een heerlijk dagje uit voor de hele familie om helemaal in de lente sfeer te komen en te genieten van heel veel activiteiten.

De opening van de Brinkfair om 11 uur gaat op een traditionele wijze, namelijk door het blazen op de boerhoorn. De toegang en parkeren is gratis.

 

Brinkfair