REGIO – Het schietsportteam Filadelfia bestaande uit Gerjan Jeuring, Steve de Rosa, Arne Noorlag, Peter de Vos en Rene Boes heeft op dinsdag 19 maart 2013 hoge ogen gescoord bij de jaarlijkse prestigieuze Harry Vorenkamp wedstrijden in de stad Groningen.

Op de schietbanen van ‘s Lands Weerbaarheid was het team van Filadelfia duidelijk de betere toen ze na een wedstrijd over 40 schoten met een hoogste score van 333 punten de andere deelnemers in de discipline klein Kaliber pistool hebben verslagen. De mannen van Filadelfia die sinds begin dit jaar worden getraind door KNSA gediplomeerde trainers, hebben na een periode van zes maanden hard trainen maar liefst in vier categorieën goud weten te winnen.

Schietsportvereniging Filadelfia heeft besloten om dit jaar deel te nemen aan de Landelijke Sport Week. Op zaterdag 27 april 2013 van 10.30 uur tot 15.30 uur kan iedereen langskomen  op de schietsportaccommodatie aan de Watermolendijk 3 in Eelde om op een vrijblijvende manier kennis te maken met de schietsport.

Er zijn op die dag bestuursleden aanwezig om informatie te verstrekken. Ook zijn er schietsporttrainers aanwezig voor het geven van informatie over schietlessen. Uiteraard mag er ook zelf even geschoten worden.  Voorwaarde is wel dat geïnteresseerden ouder zijn dan 17 jaar en een geldig legitimatiebewijs mee nemen. Voor meer informatie kan er op de website www.svfiladelfia.nl gekeken worden.