VRIES – Onlangs is bekend gemaakt dat de ‘Sinterklaas-sponsortocht’ voor Right To Play het enorme bedrag van € 2.000,- heeft opgebracht. De tocht is in december gereden op de ijsbaan in Assen door de jongste pupillen van verschillende Drentse schaatsverenigingen.

Het was toen al een geslaagde ochtend met een optimale sfeer. De kinderen hadden hun uiterste best gedaan om veel rondjes gesponsord te krijgen en reden vol enthousiasme rond om hun stempelkaart vol te krijgen. Na afloop vond nog een verloting plaats met vrijkaartjes van Speelstad Oranje, waarvan de opbrengst ook bestemd was voor Right To Play. De afgelopen weken bleek pas echt hoe goed de kinderen het hebben gedaan en dat het een groot bedrag zou worden voor de humanitaire organisatie Right To Play. Een organisatie die er voor zorgt dat kinderen in de meest achtergestelde gebieden ter wereld, de gelegenheid krijgen om te sporten en te spelen en op die manier belangrijke levensvaardigheden leren.

De firma Hacom en Autobedrijf Van Veen hebben er voor gezorgd dat het bedrag kon worden afgerond. Na de wedstrijden is de cheque onder luid applaus aan Right To Play overhandigd.sponsortocht