EELDE – Het Eelder Bloemenkoort geeft op vrijdag 14 en zaterdag 15 december Kerstconcerten in de Dorpskerk van Eelde. Na het laatste optreden, afgelopen september tijdens het Bloemencorso, is het koor aan de slag gegaan met het instuderen van de nummers voor deze kerstconcerten.

Onder de vertrouwde leiding van dirigent Mark Pepping zijn behalve de vertrouwde songs, ook nieuwe hedendaagse songs ingestudeerd. Dit zorgt ervoor dat er programma ten gehore worden gebracht, dat past in deze tijd van het jaar met nummers variërend van o.a. het bekende ‘We wish you a merry Christmas’ tot het moderne  ‘Viva la vida’.

De aanvang van deze concerten is om 20.00 uur. De kaartverkoop is inmiddels gestart en de kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera in Eelde en Chez Henri in Paterswolde.

De entreeprijs is tien euro per persoon, inclusief één consumptie. De tachtig leden van het Eelder Bloemenkoor, dat dit jaar haar eerste lustrum viert, zullen er alles aan doen om het publiek een gezellige en sfeervolle avond te bezorgen.