"Goede naam uitbreiden en servicegerichter "

VRIES – De Haan Tweewielers heeft een andere naam gekregen: Vries Tweewielers. De nieuwe eigenaar Koen Pepping wil dezelfde lijn voortzetten als zijn voorganger. De fietsenzaak in Vries had een goede naam. "Er verandert verder niet veel, ik wil alleen de goede naam uitbreiden en servicegerichter werken".

En dat wordt meteen geïllustreerd. Een vrouw wil graag lucht in de banden en even later vraagt een man of er even naar zijn achterlicht kan worden gekeken. Daarvoor rekent Pepping niks. Service van de zaak. Beide klanten gaan tevreden de zaak uit. En dat is wat Pepping voor ogen heeft. En ook dat mensen eerst in eigen dorp kijken. "Dat komt de leefbaarheid van het dorp ten goede", zegt Pepping die verder kijkt dan zijn eigen zaak. "Ik woon zelf in het dorp. Met een stukje enthousiasme en betrokkenheid hoop ik dat ik de mensen van dienst kan zijn". En zoals gezegd: service, in de breedste zin van het woord. Zo is Vries Tweewielers servicepunt voor elektrische fietsen.

Het voorjaar komt eraan. De fietsen kunnen van stal. Vries Tweewielers is er klaar voor. De rijwielzaak heeft een redelijk aanbod – in alle segmenten- voor iedereen. En voor alle leeftijden. Van kinderfiets, racefietsen tot degelijke fietsen voor volwassenen. En specifiek: ATB-lijn, instap-racefiets en de populaire elektrische fietsen. Vries Tweewielers levert alle A-merken, waaronder Batavus, Gazelle en Sparta. Naast nieuwe heeft Pepping ook altijd aanbod in nette tweedehands rijwielen. Verder: reparaties van alle merken en de nodige accessoires. Van fietstassen, bellen tot kinderzitjes. Kortom: Vries Tweewielers heeft een totaal aanbod voor de fietser.

Tweewielers Vries is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Zaterdag: 9.30-16.00 uur. Maandag gesloten. Vries Haan Tweewielers