ZUIDLAREN – Op woensdag avond 20 maart zal de Gouden Leeuw te Zuidlaren het domein zijn voor de vrouw(mannen zijn ook welkom). Modellenburo style 2000 organiseert dan voor de 1e keer een ladies night in Zuidlaren. Ruim 20 exposanten uit Zuidlaren en omgeving hebben zich inmiddels aangemeld als ondernemer met producten speciaal voor de vrouw de vrouw. zaZou sieraden en mode en Infinity Womanswear verzorgen op gezette tijden modeshows. U kunt van alles proeven, wijn, kaas, lekkernijen van de bakker en een bezoekje brengen aan de schoonheids specialist, kapper, nagelstylist en nog veel meer.

Tassen, sjaals, sieraden, tupperware, speelgoed, babykleren zijn maar een kleine greep uit de producten die te koop worden aangeboden. Tijdens de ladies night zal de organisatie ruim 20 gevulde tassen en producten verloten. Bij uw entree kaart ontvangt u een lot.

De avond is van 19.00 tot 22.00 uur. De entree is € 3.50, dit is incl. 1 consumptie en een lot.

Kaarten zijn aan de zaal te verkrijgen maar ook in de voorverkoop in Zuidlaren bij de Gouden Leeuw en Het Leuke Winkeltje aan de Stationsweg 83.

Ook is het mogelijk kaarten te reserveren bij onderstaand mail adres. Deelnemende zaken zijn o.a. zaZou sieraden en mode – woninginrichting Yolanda – Tupperware – Anna’s voetverzorging-lingerie – Oriflame – Patisserie Hovius – Dynamia – Salon Miranda Terburg – Kijere – Het Leuke Winkeltje – Fair Skin – Pipikidsstore – de Kadootjesboom – Mitra – Infinity woman – Les Grands Vins – Haarstudio-schoonheidssalon Els – make-upparty.nl(kinderfeestjes) – Lany’s Lijfstyle & Bijoux – kaashuis Wrongel – Jacob Kamps drogisterij schoonheidssalon – winkel Nathalie. Voor info kan men bellen met modellenburostyle 2000/fotografie Pieter Postma 0503013731 – 0650210788 of info@modellenburostyle2000.nl