Man met de Hamer

Man met de Hamer

TYNAARLO - Harm Kaper is samen met zijn vrouw inmiddels 30 jaren lid van de klaverjasvereniging in Tynaarlo en 25 jaren de voorzitter, penningmeester en secretaris. “Het klinkt heel wat, maar het valt best mee hoor. Met de computer kun je alles nu zo makkelijk...

Vrouw met de Hamer

Vrouw met de Hamer

Anita Ros Eigenaar Ros Theater en Musicalschool Drenthe REGIO - “Sinds 1995 heb ik mijn bedrijf Het Rostheater. Vervolgens kwam ik bij het ICO in Assen te werken. Daar heb ik lesgegeven als theaterdocent en ben er hoofd van de theatervakgroep geweest. In de tijd van...

Man met de hamer – Marcel Pot

Man met de hamer – Marcel Pot

Voorzitter Volleybalclub Actief “Nadat ik eind vorig jaar drie maanden heb meegelopen met de vorige voorzitter, ben ik sinds afgelopen januari voorzitter van de vereniging. De reden dat ik voorzitter ben geworden is omdat mijn dochters volleyballen. Ik heb dit werk...