De man met de hamer – Emile Dres

De man met de hamer – Emile Dres

‘Mijn naam is Emile Dres en ik ben woonachtig in Vries sinds 2017. Hiervoor woonde ik respectievelijk in Maarssen, Utrecht en het Land van Maas en Waal. Ik heb kennisgemaakt met Jeu de Boules, of zoals de Fransen zeggen, Petanque op camping De Mierenhoop in Bunne....

De man met de hamer: Sido Bruinsma

De man met de hamer: Sido Bruinsma

‘Nadat ik al enige jaren lid was van de vereniging werd ik per januari 2012 gevraagd om voorzitter te worden van de Katholiek Bond voor Ouderen in Zuidlaren. Sinds 1994 is er in Zuidlaren een afdeling die deel uitmaakt van de landelijke KBO-PCOB. Deze is met een ruim...

Man met de hamer: Pepijn Vemer

Man met de hamer: Pepijn Vemer

‘Ik ben sinds 1 januari voorzitter van het Hunebedcentrum. Opvolger van oud-burgemeester van Borger-Odoorn Tryntsje Slagman. We hebben een bestuur van zes personen die gezamenlijk met de directeur van het Hunebedcentrum Harrie Wolters, het Hunebedcentrum leiden. Als...

De man met de hamer: Willem Struik

De man met de hamer: Willem Struik

De man met de hamer Willem Struik Voorzitter Tafeltennisvereniging Actief Eelde ‘Onze tafeltennisvereniging bestaat dit jaar 75 jaar. We willen daarom verschillende activiteiten ontplooien in het najaar. Wat we precies gaan doen, dat weten we nog niet. Maar het worden...

Man met de hamer

Man met de hamer

Jan Nijborg, voorzitter Museum De Wachter ‘Ik ben bijna twee jaar voorzitter van De Wachter, ik ben Eeuwe Broersma opgevolgd. We hebben een rare periode achter de rug waarbij we veel hinder hebben gehad van corona. Hoofdpunt was dat we niet wilden dat onze...