Kees Ansing

Kees Ansing

Voorzitter Kanovereniging De Futen ZUIDLAREN – ‘Inmiddels ben ik drie jaar lid van Kanovereniging De Futen, waarvan ik al twee jaar de voorzitter van de vereniging ben. Ik kreeg een uitnodiging om het kanovaren eens te ervaren van kennissen die al jaren lid waren van...

Bertus van den Hof

Bertus van den Hof

Bestuurslid Internationaal Klompenmuseum EELDE – ‘Ik ben al 25 jaar bestuurslid van Het Internationaal Klompenmuseum. De toenmalige penningmeester van het Klompenmuseum zat bij mij in een fietsgroep. Hij vroeg of ik de PR van het museum op mij wilde nemen. Ik had nog...

Geert Boelens

Geert Boelens

Secretaris Hengelsportvereniging Tynaarlo/Vries TYNAARLO/VRIES – ‘Ik ben al ruim 35 jaar lid van Hengelsportvereniging Tynaarlo/Vries en zit al 20 jaar in het bestuur. De club zelf bestaat al meer dan 90 jaar. Het bestuur bestaat uit vijf mensen. Ik vervul de taak van...

Roelof Rutgers

Roelof Rutgers

Manager Stichting zwembaden Tynaarlo “32 jaar geleden begint ik mijn carrière in het zwembad in Zuidlaren. Als tiener ben ik gestart in een weekend- en vakantiebaantje in Joure, naast mijn studie aan het CIOS. Daarna heb ik een tijd gewerkt in het zwembad van...

Henk Duit

Henk Duit

Voorzitter stichting Website Schoolkring Zeijen ‘Ik ben vanaf de oprichting in 2002 betrokken bij de website. De stichting Website Schoolkring Zeijen is in november 2013 opgericht. Ik ben daar de voorzitter van geworden. Ik woon sinds 1995 in Zeijen, samen met mijn...