Theater, laserguns, kermis, Pub Quiz: het gaat los in Zeijen!

|
| Foto: |
algemeen de krant van tynaarlo
ZEIJEN – Al een jarenlange traditie, het Zomerfeest in Zeijen. Hoelang precies, weet voorzitter van de Activiteitencommissie Zeijen Migchiel de Vlas niet. Dat het een feestje dat je niet mag missen, weet hij wel. Want het is twee dagen lang een en al gezelligheid in Zeijen. De kleintjes trappen af, zaterdagmorgen. Samen met een theatermaker organiseren kinderen van de Schoolkring Zeijen een feest voor Koning Kierewiet. En de afsluiter is uiteraard weer een vette band die rocknummer speelt in Café Hingstman. Hieronder volgt het programma!
Zaterdag 10.30 uur: voor de allerkleinsten tot en met groep 4 gaat het zomerfeest dit jaar van start met Koning Kierewiet, die met ons zijn verjaardag gaat vieren. Om 13.30 uur  gaat de kermis los!  Om 14.30 uur  is De Brink ingericht als een uitdagend strijdtoneel. De jeugd kan zich uitleven in teams die elkaar bestrijden met laserguns. Vanaf groep 5 kun je je hiervoor opgeven om 14.00 uur. Om 20.00 uur  is het zover: The Revenge, een kans op revanche! Een sprankelende Pub Quiz met vragen over sport, actualiteit, geschiedenis, omgeving en nog veel meer. Dit avondprogramma is toegankelijk voor mensen die een donatie hebben gedaan. The New York Band sluit de avond om 23:00 uur af.
Zondag 27 mei: Om 13.30 uur is het weer zwieren en zwaaien op de kermis. Door de kleintjes kan er naar hartenlust worden gezweefd bij Jeroen in de kleine zweef. We hopen op een mooie dag met veel zon, natuurlijk weer een vol terras en veel publiek bij activiteiten. Gezelligheidskoor De Pelikaan zorgt voor lekker onvervalste meezingers. Om 14:30 staat het koor van 30 muzikanten in de grote zaal. Om 15.00 uur wordt er gestreden om de felbegeerde Schuttersbokaal Zeijen. Aan de mannen en vrouwen wordt gevraagd om zich als duo man/vrouw in te schrijven om uit te maken wie het beste schutters duo  van de middag is. Deelname vanaf 16 jaar. Empire Cover Band uit Overijssel sluit het feest der feesten om 20:30 vette rock en popnummers. Zeg nou zelf:  dit mag je niet missen toch?
|

UIT DE KRANT

Lees ook