KlusWijs Tynaarlo is er klaar voor

Afbeelding
algemeen de krant van tynaarlo

TYNAARLO – Na een flinke verbouwing is het dan zover. De voormalige Formido aan de Onlandweg in Tynaarlo is omgebouwd tot een moderne KlusWijs bouwmarkt. Hiermee is KlusWijs Tynaarlo klaar voor de toekomst. Een schitterend eindresultaat waar het KlusWijs team zichtbaar trots op is. “Het was een hele kluif, we hebben hard gewerkt, maar het is gelukt”, vertelt eigenaar Bert Rona. “We zijn bijzonder blij met het eindresultaat. Het is een schitterende bouwmarkt geworden.” De metamorfose van de bouwmarkt is groot. De winkel heeft haar hoge stellingen verlaagd naar 170 cm hoge stellingen, waarbij het overzicht van de winkel sterk verbeterd is. “Het maatwerkplein heeft een prominente plaats gekregen, waardoor het geheel overzichtelijk, sfeervol en klantvriendelijker is geworden, zonder concessies te hoeven doen aan de compleetheid van het assortiment. Sterker nog, het assortiment is verder verdiept en uitgebreid”, aldus Rona.

“De woonafdeling is voor ons een schitterende aanvulling op de bouwmarkt”, gaat de eigenaar verder. “De woonafdeling voorziet in diverse maatwerkassortimenten, zoals behang, gordijnen, vloeren en vloerbedekking, schuifdeurkasten, deuren, zonwering, raamdecoratie, shutters, kleinmeubelen en woonaccessoires. De toevoeging van de woonafdeling in de combinatie met de klussendienst resulteert in het feit dat de volledige klus van A tot Z verzorgd kan worden, van inmeten tot montage. Daarnaast behoort een afspraak op locatie van de styliste tot de mogelijkheden voor een goed en gedegen advies van uw woning of bedrijfspand. De eerste klant heeft zich hiervoor al gemeld, terwijl de inrichting van KW Wonen nog niet is afgerond en daar zijn we natuurlijk superblij mee”, aldus een trotse Rona.

De heropening is donderdag 27 juni, waarna ook de vrijdag en zaterdag in het teken staan van acties en kortingen. De officiële opening van de bouwmarkt is donderdagochtend om 9.30 uur. De bouwmarkt zal daarom op 27 juni iets later open gaan dan normaal. Er is deze dagen genoeg te doen in en rondom de winkel. De openingsfolder valt binnenkort op de deurmat. “Nu de verbouwing is afgerond kunnen we ons weer volop storten op de verkoop en het advies aan onze klanten”, gaat Rona verder. “KlusWijs sluit perfect aan bij ons DNA. Mensen maken het verschil is namelijk het credo van de formule en daar zijn ook wij steevast van overtuigd.”

UIT DE KRANT

Lees ook