De winnaars van de Grote Najaarspuzzel

|
| Foto: |
Nieuws
ZEIJEN – De Grote Najaarspuzzel uit De Krant van Tynaarlo van woensdag 12 september is door veel lezers met enthousiasme ingevuld. De puzzel leverde meer dan honderd inzendingen per brief en e-mail op. Uit de berg met goede antwoorden werden vijftien prijswinnaars getrokken. Naast de minuut gratis winkelen bij Jumbo Supermarkten Zuidlaren, die werd gewonnen door Martine Bos uit Vries, waren er nog veertien prijzen te verdelen: 10 slagroomtaarten van De Echte Bakker Jan Fleddérus in Zeijen en vier omslagkalenders van The Read Shop in Eelde.
Zaterdagochtend namen de winnaars de slagroomtaarten van De Echte Bakker Jan Fleddérus in Zeijen in ontvangst. De puzzelaars die een overheerlijke taart kregen waren Roelie Venema (Annen), Geertje Pasveer (Annen), mevrouw J. Keun (Donderen), Harma Van Es (Eelde), Alie Pruntel (Eelde), dhr. J. Bonder (Ubbena), Greta Galama (Vries), Nelleke Kolthof (Vries), mevr. D. Dik (Zuidlaren) en Ilona Vos (Zuidlaren).
De vier omslagkalenders, beschikbaar gesteld door The Read Shop in Eelde, zijn voor D. Bulthuis uit Annen, P.M. Doedens uit Zuidlaren, H.J. Baalmans en A. Bakker-Bakker uit Vries.
Martine wist aardig wat producten in haar Jumbo-karretje te duwen. Na de minuut loopt ze met haar kar richting de kassa. Jeroen stopt nog wat extra producten in de kar, onder meer gerookte zalm en verse aardappeltjes. Tijdens het scannen vindt Martine nog een dop van een fles wasmiddel in haar kar: ‘Geen idee waarvan, het ging ook zo snel. Op een of andere manier wordt je toch hebberig als je na gaat denken wat je wilt pakken in die ene minuut. Mijn dochter zei nog: “Mam, het maakt niet uit wat je wel of niet pakt, alles is iets extra’s.” Dat is ook zo, het is mooi meegenomen.’ Op het scherm van de kassa staat de totale waarde van alle producten die Martine mee naar huis neemt: 232 euro en 83 cent. Jeroen van Jumbo Zuidlaren: ‘Dit is een goede overwinning. Martine had een goede strategie en dit is één van de topresultaten van een minuut gratis winkelen.
De minuut gratis winkelen van Martine Bos is op de Facebookpagina van De Krant van Tynaarlo te bekijken.
|

UIT DE KRANT