TYNAARLO – Odink Keukens viert dit jaar een bijzonder jubileum. Het is namelijk alweer 12,5 jaar geleden dat eigenaar Gert Odink begon met het verkopen van keukens. Odink begon thuis en verhuisde later naar de showroom aan de Industrieweg op het bedrijventerrein. De kracht van het bedrijf is dat het klanten plezier laat beleven in het kopen van een keuken.

Bij Odink Keukens vindt de klant namelijk keukens in alle soorten en maten. Ambachtelijke keukens en ultramodern design is de firma niet vreemd, vandaar dat klanten de zaak van Gert Odink dan ook weten te waarderen. Doordat Odink sinds enkele jaren ook eigenaar is van OK Keukens, kan het keukens aan de klanten aanbieden in vele prijsklassen. “Hierdoor hebben we zowel een goed aanbod voor starters als voor mensen met een iets dikkere portemonnee. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht voor de klant zijn voor ons kernwaarden en dat weet de klant ook zeker te waarderen.”

Odink Keukens doet haar uiterste best om klanten te laten ervaren dat het kopen van een keuken heel leuk is. “Wij onderscheiden ons van veel andere keukenzaken en dat is ook onze kracht. Klanten moeten plezier beleven bij het uitzoeken van een keuken. Als dat lukt, dan is de deal helemaal geslaagd.”

Odink Keukens is gevestigd aan de Vriezerweg 6 in Tynaarlo en is geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Meer informatie over dit prachtige bedrijf is te vinden op www.odinkkeukens.nl en belangstellenden kunnen contact opnemen door te bellen: 0592 – 580 999.