VRIES – Vrijdagavond 14 december vond, traditioneel, het oliebollentoernooi plaats. De opkomst was zeer groot. Eerst werd trainer Frank op de Kamp in het zonnetje gezet. Frank vertrekt begin volgend jaar naar Estland om daar stage te lopen en kan aan TTV Vries geen trainingen meer geven. Alfons Brink gaat met ingang van het nieuwe jaar de trainingen overnemen, met hulp van Linda Kleiker en Wouter Emmens. Ook werden nog een aantal vrijwilligers bedankt voor hun hulp en inzet. De jeugdleden die de meeste loten van de Grote Clubactie hadden verkocht werden ook beloond. Deze actie heeft maar liefst € 740,- opgebracht.

Er konden maar liefst 15 koppels gevormd worden. De koppels bestonden uit een senior of een ouder jeugdlid en een kind. En deze koppels werden verdeeld over 3 poules. Onder het genot van een oliebollen, kniepertjes, chocolaatjes, glühwein en warme chocolademelk hing er een gezellige sfeer.

Nadat de 3 poules gespeeld waren werden de winnaars van elke poule bekend gemaakt. Hiervan werd een winnaarspoule gemaakt die bestond uit Wouter Emmens/Wouter Haarman, Jonathan Meyer/Jard Schemmekes en Jelmer Emmens/Gijs van den Bergh. De uiteindelijke winnaars, Wouter en Wouter, wisten in deze poule beide wedstrijden met een zinderende eindpartij te winnen.

Zondag 16 december deden Peter van Rein en Linda Kleiker mee aan het C-ranglijsttoernooi te Assen. Peter werd bij jongens Junioren 3e in de poule en ging door naar de troostronde. In de vervolgronde werd hij in de tweede wedstrijd uitgeschakeld. Linda werd bij meisjes junioren na twee gewonnen en twee verloren wedstrijden 3e in haar poule en kwam ook in de troostronde terecht. Hierbij werd ze in haar eerste wedstrijd uitgeschakeld.

Programma:

Zaterdag 22 december: TALO Kersttoernooi te Loppersum. Hieraan doen Bert Tuin, Wouter Emmens, Gijs de Vries en Thomas Rass mee.
Zaterdag 29 december: Noordelijke Masters en Noordelijke Kampioenschappen te Loppersum. Hieraan doen Wouter Haarman, Linda Kleiker, Thomas Rass en Gijs van den Bergh mee.
Zondag 30 december: Hieraan doen Bert Tuin, Alfons Brink en Jonathan Meyer mee.

TTV Vries