VRIES –  Vrijdag werd het jaar traditioneel afgesloten met het oliebollen-ouder-kind-toernooi. De opkomst was zeer groot, maar liefst 34 personen, dus 17 koppels, deden mee aan dit gezellige toernooi. Onder het genot van een hapje en drankje werd in 4 poules gespeeld. Nadat de poule was afgelopen moesten alle poulewinnaars en –verliezers nog een vervolgpoule spelen. De finalewedstrijd ging tussen niet ouder-kind koppels Sander Uythof/Harmjan Kleiker en Linda Kleiker/Els Kleiker. In een zeer spannende wedstrijd verloren de dames nipt in 5 sets van hun broertje. Alle deelnemers kregen na afloop een kleinigheidje. Met dank natuurlijk aan alle vrijwilligers voor hun inzet, op wat voor manier dan ook, die ervoor gezorgd hebben dat deze avond een groot succes werd. Zaterdag vertrok Linda Kleiker naar Assen om mee te doen aan het jeugd B-licentietoernooi. Bij de meisjes junioren waren maar liefst 11 poules. Linda werd 4e in haar poule, ze verloor een wedstrijd nipt in 5 sets. In de troostronde werd ze na haar tweede wedstrijd uitgeschakeld.

Zondag werd het C-licentietoernooi gehouden in Assen. Ook hier was Vries vertegenwoordigd door Peter van Rein, Jasmijn Kluivingh, Els Kleiker, Anya Cao en Burak Ahmad. Bij de meisjes junioren speelde Jasmijn in een poule van zeven deelnemers en behaalde hier de 1e  plaats. Dit levert haar direct een B-licentie op. Gefeliciteerd!. Bij de jongens kadetten waren totaal 9 poules, Peter werd in zijn poule derde en ging door naar de troostronde. Door daarna alle wedstrijden te winnen behaalde Peter een 1e plaats in de troostronde. Bij de meisjes Kadetten waren totaal drie poules, Els werd eerste in haar poule van vijf deelnemers, zij bereikte daardoor de hoofdronde maar werd daarna direct uitgeschakeld. Bij de jongens welpen kon Burak geen wedstrijd winnen en ook Anya heeft bij de meisjes welpen alle wedstrijden verloren.

Programma:

Vrijdag 23 december: laatste training van het jaar. In de Kerstvakantie van 24/12 t/m 6/1 geen training.
Donderdag 29 december: Noordelijke Masters en Open Noordelijke Kampioenschappen jeugd te Harkstede, hieraan doen Linda Kleiker, Peter v Rein, Els Kleiker, Thomas Rass, Niels Boer en Tobias Tiel mee.
Vrijdag 30 december: Open Noordelijke Kampioenschappen senioren te Harkstede, hieraan doen Alfons Brink en Wouter Emmens mee.
Zaterdag 7 januari: Drentse kampioenschappen jeugd te Assen, hieraan doen acht jeugdleden van Vries mee.
Zondag 8 januari: Drentse kampioenschappen senioren te Assen. Hieraan doen zes senioren van Vries mee.