REGIO – De Partij van de Arbeid organiseert een Valentijnsactie in de gemeente Tynaarlo. De partij geeft mensen een kans die personen willen aanmelden voor een Valentijnsroos. Dit aanmelden is mogelijk tot 8 februari.

“Het is een idee wat de partij landelijk inzet om mensen in het zonnetje te zetten,” aldus Carla Ensing. “Vorig jaar organiseerde de fractie van de partij de actie al in de gemeente Borger-Odoorn en nu vonden wij dat wij dit ook moesten doen. Het is een vriendelijk gebaar voor iedereen die een Valentijn wenst.”

Zoals algemeen bekend is valt Valentijdsdag ieder jaar op 14 februari. Op die dag zal de partij rozen met een kaartje uitdelen aan de personen die zijn aangemeld. “Het aanmelden van een Valentijn kan op naam, maar kan ook anoniem gebeuren. Wij zoeken de 25 best gemotiveerde of leukste aanmeldingen uit en die 25 krijgen dan een roos met een kaartje thuisbezorgd. Uiteraard zien we erop toe welke boodschap er op een kaartje wordt gezet. Het moet namelijk wel leuk blijven.”

Aanmelden van een Valentijn kan zoals genoemd tot 8 februari. Stuur het adres en de boodschap per e-mail aan koosdijkstra@planet.nl. Indien er mensen hun boodschap anoniem willen overbrengen, dan zullen ze dat in de mail kenbaar moeten maken.

pvda