VRIES – Patrick Harms moet per direct uit het pand in het centrum van Vries. De reden: het huurcontract liep per 1 maart af. “Vijf jaar geleden ben ik het avontuur begonnen en heb ik het huurcontract getekend. Maar het was ook de bedoeling dat er gebouwd zou worden in het centrum, maar er gebeurt niets. Ik heb zelfs een intentieverklaring getekend. Het laatste half jaar ben ik niet op zoek gegaan naar een ander pand. Door drukke werkzaamheden en ziekte is het er bij ingeslopen. Een maand geleden kreeg ik een brief waarin gesteld werd dat ik uit het pand moest. De gemeente staat volledig in zijn recht. Ik had het nog wel een half jaar willen huren en dan rustig om me heen kijken. Het is mijn eigen schuld, ik had sneller moeten reageren. Ik ben nu heel druk op zoek en heb inmiddels een bouwbedrijf benaderd.”