ZUIDLAREN – Van vrijdag 25 oktober tot en met zondag 27 oktober is het zover, eindelijk! Sinds zeven jaar wordt de eerste echte beurs weer georganiseerd in de Prins Bernhardhoeve Zuidlaren. Een historische gebeurtenis.

Met  “Huis in de steiger” , een bouwbeurs voor de consument waar alles op het gebied van (ver)bouwen van de woning tentoongesteld wordt gaat de Prins Bernhardhoeve weer een nieuw hoofdstuk in, in de roemrijke geschiedenis van het grootste beurs- en evenementencomplex van Drenthe.

En het wordt een hele leuke beurs. Je waant je echt op een bouwplaats. Tussen steigers en bouwmachines ontmoet je leveranciers die je alles kunnen vertellen over bouwen, verbouwen en renoveren. Van kavels tot dakpannen, van bestrating tot kozijnen en uiteraard volop informatie over energiezuinig wonen.

Huis in de Steiger is echt een beurs die je niet mag missen als je op zoek bent naar ideeën en topleveranciers. Ruim 60 standhouders bieden volop kennis en noviteiten op verschillende gebieden.

Bij binnenkomst scharrel je tussen de steigers door waarin we je met het thema “kunst in de steiger” al volop in de sfeer brengen van bouwen en verbouwen. Ook kom je onderweg met veel bombarie de Nederlands kampioen “Wood carving” tegen. Met kettingzagen maakt hij een waar kunstwerk in het thema paarden, waar Zuidlaren om bekend staat en waar u de trotse eigenaar van kunt worden. 

Ook aan de kids is volop gedacht. Zij kunnen genieten op het Bob de Bouwer plein waar volop geknutseld wordt door de kinderen met  pallets, planken en scheppen in het zand….

Kortom, Huis in de Steiger is een echte beurs voor de hele familie want, een huis bouwen, verbouwen of renoveren doe je uiteraard met elkaar.

De Prins Bernhardhoeve Zuidlaren is van 25 tot 27 oktober 2013 dus de bouwplaats voor Noord Nederland. Meer informatie vindt je op www.huisindesteiger.nl