VRIES – Onlangs is Margriet van Smeden, woonachtig in Vries, gestart met een praktijk voor relatie- en gezinstherapie aan de Molenstraat. Ieder mens, groot en klein, heeft behoefte aan een veilige en vertrouwde relatie met anderen. Deze noodzaak, die van grote invloed is op je welbevinden, is voor Margriet van Smeden de drijfveer voor haar werk met mensen.

In haar praktijk biedt Margriet van Smeden behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan partners, ouders en kinderen en ex- partners. In deze contacten word je geholpen inzicht te krijgen in je eigen gedrag, verlangens, frustraties en onderliggende emoties. Ook zal je de ander beter leren begrijpen en samen weer een verbeterd contact kunnen opbouwen.

Na de inschatting van de problemen en het formuleren van de hulpvraag volgen gesprekken. Margriet van Smeden gaat met u en uw partner of in gezinsverband op zoek naar en werken aan de gewenste verandering. Een kennismakingsgesprek kan een eerste stap zijn op weg naar die verandering. De gesprekken vinden plaats in het praktijkpand Molenstraat 33 in Vries. Een verwijzing voor deze gesprekken is niet noodzakelijk. Ze is te bereiken op 06-41 44 84 53 en informatie vragen is mogelijk op info@margrietvansmeden.nl . Ook is meer te lezen op de website www.margrietvansmeden.nl.

 

Margriet van Smeden