VRIES – Puur Feenstra aan de Oude Asserstraat 34 te Vries doet mee aan de landelijke “Mijn Bloemist–actieweken” voor Ride for the Roses waarvan de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding gaat. De actieweken zijn van 26 augustus t/m 8 september. Ride for the Roses is een jaarlijks wielerevenement in de strijd tegen kanker.

Met speciale bloemstukken en boeketten vraagt Puur Feenstra tijdens de actieweken aandacht voor Ride for the Roses. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding (voor elk “Ride boeket “€ 2,= en voor elk “Ride bos rozen” € 1,=). De ingezamelde gelden worden geschonken aan het onderzoek van prof. dr. René Bernards van het Nederlands Kanker Instituut – Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis. Hij staat bekend om zijn voortrekkersrol op het gebied van de gepersonaliseerde aanpak van kanker, waarbij patiënten een persoonlijke behandeling krijgen aangemeten.

De Ride for the Roses vindt plaats op zondag 8 september. Jaarlijks nemen ruim tienduizend deelnemers deel aan deze fietstocht. Zij zullen de diverse routes van 30, 55 en 100 km rijden. De startplaats wisselt jaarlijks, dit jaar is het Ede.

Onder de naam ‘Mijn Bloemist’ worden ruim 1.300 Nederlandse vakbloemisten gepromoot, waaronder Puur Feenstra. Deze bloemisten leveren een uitmuntende kwaliteit en service en hebben daarbij aandacht hebben voor de specifieke wensen van de klant. Mijn Bloemist is een initiatief van VBW, de brancheorganisatie voor bloemisten.