VRIES – Tijdens de ‘Puur Restaurant Week’ (14 tot en met 20 november) kun je bij De Vriezerbrug in Tynaarlo genieten van een Puur Menu met zoveel mogelijk biologisch, Fairtrade en duurzame vis. In de supermarkt kun je al kiezen uit een breed assortiment aan (h)eerlijke producten die beter zijn voor mens, dier en milieu. Tijdens de Puur Restaurant Week kun je ook tijdens een avondje bij restaurant De Vriezerbrug ‘puur genieten’ van de beste gerechten op eerlijke wijze bereid. Duurzame ingrediënten winnen in de horeca aan populariteit. ‘Een gerecht met een goed verhaal smaakt beter. Niet alleen omdat het beter voelt, maar ook omdat de herkomst van ingrediënten bepalend is voor de kwaliteit’, aldus Ramon Beuk ambassadeur van de Puur Restaurant Week. Deze week wordt georganiseerd door ‘Puur uit eten’,dé duurzame culinaire gids, Stichting Max Havelaar, het keurmerk voor Fairtrade en MSC, de organisatie voor duurzame visserij.