VRIES – Op zondag 8 januari 16.00 uur speelt in de Dorpskerk in Vries Salonorkest Pluche het nieuwjaarsconcert ‘Lief(de) en Leed’. Jaloezie is een complexe emotie. Jaloezie is niet één enkele emotie maar in feite een hele verzameling gevoelens. Het kan zich uiten in boosheid, angst, pijn, verdriet, het gevoel verraden te zijn, bezorgdheid, wantrouwen, depressie, eenzaamheid, afgunst, hebzucht, machteloosheid of minderwaardigheid.

Niet voor niets worden er films, opera’s, muziekstukken geschreven waarin het draait om lief en leed. Muziek is emotie. Een manier om je te uiten, je gevoelens kenbaar te maken. Daarom is muziek voor alle mensen belangrijk. Of je nu muziek maakt of er naar luistert. Wat voor muziek dan ook. Maar tijdens het nieuwjaarsconcert draait het natuurlijk om de muziek gebracht door ‘Salonorkest Pluche’. In alles wat we beluisteren, klinkt het lief(de) en leed door. Of het nu de passie is van een tango of de romantiek van een Engelse wals.

Een extra zijn de dansparen van Dansschool Dokman uit Assen, die dit jaar ons concert komen opluisteren. En natuurlijk ontbreekt de Nieuwjaarsdronk in de pauze niet.

Entreekaarten à € 15,00/€ 7,50 zijn verkrijgbaar in de kerk vóór aanvang van het concert. Reserveringen via www.kerkconcertenvries.nl of telefonisch: 0592 – 54 12 73.kerkconcertvries