VRIES – Tien jaar geleden startte Alida Harms op 1 november 2003 haar Schoonheidssalon aan de Oude Asserstraat 9 in Vries(boven Kapsalon Diana). Inmiddels werkt ze samen met collega Linda Claus die ook al weer bijna vier jaar in de salon werkzaam is. Wij willen dit graag met u vieren met leuke acties in de salon!!

We hebben 2 mooie nieuwe uitgebreide gezichtsbehandelingen: de Winter Wonder Waves! Twee kuurbehandelingen met essentiële oliën,neuropeptiden en relevante vitaminen. Dat is wat uw huid nodig heeft om de winter aan te kunnen!

De hele maanden november en december geven wij tien procent korting op alle gezichts- en lichaamsproducten van MEDEX!

We gaan de nieuwe behandeling verloten onder de klanten en geven twee keer een dag-arrangement bij Fontana Nieuweschans weg inclusief een driegangen diner. Bovendien krijgen alle klanten een leuke attentie mee naar huis. Bij Power & Beauty kunt u terecht voor verschillende soorten gezichtsbehandelingen/lichaamsbehandelingen/manicure/pedicure/permanente make-up/(bruids)make-up/make-up workshops en kleuradvies.Tevens verkopen wij ook mooi verpakte kadobonnen. Alida en Linda zien u graag een keer in de salon! We zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag volgens afspraak.

 

VriezerPost-week43-p17.pdf - Adobe Acrobat Pro