VRIES – Schoonheidssalon Retreat in Vries biedt naast complete gezichtsbehandelingen nu ook voetverzorging. Specialiste Ilona Luyke zit bepaald niet stil. Ze rondde vorig jaar haar opleiding af tot schoonheidsspecialiste en startte in oktober haar eigen salon aan de Boskamp in Vries.

Ilona Luyke werkt met het Nederlandse product Cenzaa. Het merk kenmerkt zich door de natuurlijke ingrediënten. Ondanks dat het een product is van eigen bodem, is het gebaseerd op Oosterse sferen. Cenzaa bestaat uit een lijn van vier geuren, waarbij iedere geur past bij de gemoedstoestand van de klant.

De klant kiest, voordat hij of zij gaat genieten van een behandeling, de geur die hem of haar het meeste aanspreekt. Tijdens de schoonheidsbehandeling wordt dan die passende geur gebruikt. Bij de Cenzaa behandelingen ligt de nadruk vooral op massages.

Ilona Luyke, die gediplomeerd schoonheidsspecialiste is, mag nu ook voetverzorging aanbieden. Een goede voetverzorging wordt vaak vergeten. Kleine kwaaltjes als eelt, likdoorns of kloven kunnen dan het gevolg zijn. Een bezoekje aan een pedicure kan dan zeker geen kwaad.

Bij schoonheidssalon Retreat kunnen klanten nu dus ook terecht voor een voetbehandeling. Als mensen niet naar de salon kunnen komen, bezoekt Ilona Luyke de mensen thuis voor een pedicure behandeling. Meer informatie is te vinden op de website www.retreat-by-ilona.nl. Retreat is telefonisch te bereiken op 0610570142.