Vind het gouden ei bij Automobiel De Groot in Roden

RODEN – Maandag 9 april is het SHOWTIME bij Automobiel De Groot aan de Ceintuurbaan Noord in Roden. Op 2e Paasdag is de showroom geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Alle occasions uit onze beide vestigingen in Roden en Haren doen mee aan deze grandioze autoshow. Bij zo’n groot feest trakteren wij op gratis friet, snacks en ijs en voor kinderen is er een spectaculaire speelsurprise.

Omdat het pasen is zijn overal eieren verstopt waar iedereen naar mag zoeken. Alle paaseieren vertegenwoordigen een geldbedrag dat u bij Automobiel De Groot kunt besteden. Degene die het gouden ei vindt krijgt een korting van maar liefst € 500,- op onderdelen, accessoires of een onderhoudsbeurt naar keuze.

Voor een groots Paasfeest moet u bij Automobiel de Groot in Roden zijn geweest. De Groot is het servicepunt voor Renault, Dacia en Volvo. Via de beide vestigingen in Roden en Haren biedt het bedrijf klanten uit de drie noordelijke provinciën een totaal mobiliteitspakket. De werkplaatsen in Roden en Haren zijn professioneel ingericht en uitgerust om uw automobiel in topconditie te houden. Ontdek op de website www.degrootroden.nl hoe veelzijdig de service is of stop maandag even bij de vestiging in Roden om een ei te zoeken en kennis te maken met het team. U hebt groot gelijk!

roden nefkens en terwolde 1