VRIES – Op zondag 25 augustus 2013 organiseert Volksvermaken Vries in samenwerking met Onder de Linden een speciale zomereditie van de PubQuiz. In teamverband kunnen deelnemers hun kennis testen op het gebied van film, TV, muziek, sport en actualiteit. De quiz begint om 16.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Deelname kost 1 euro per persoon.

Chantal Schinkels van Volksvermaken Vries: “ De pubquiz maakt dit keer onderdeel uit van het Zomerfeest in Vries. Inmiddels is de pubquiz een populaire activiteit in Vries geworden, daarom kan het niet ontbreken op het zomerfeest. Om er een extra ’s zomers tintje aan te geven spelen de quiz nu in de feesttent. Deze zetten we bij mooi weer helemaal open zodat het een extra zomers tintje geeft” De Pubquiz is ontzettend leuk om samen met je vrienden te spelen. Je kunt je met teams van 2 tot 4 personen inschrijven en die teams spelen dan tijdens de quiz tegen elkaar. Er zijn leuke prijzen met de quiz te winnen, maar het gaat vooral om de fun en de gezelligheid.

Inschrijven voor de Pubquiz is mogelijk met teams van 2 tot 4 personen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@volksvermakenvries.nl met het aantal deelnemers en de namen van de teamleden. Aanmelden kan ook aan de bar bij café Onder de Linden. De quiz wordt gespeeld op zondag om 16.00 uur in de feesttent op de Brink in Vries.