autocross annen ANNEN – Op zondag 14 juni organiseert Autosport Noord een autocross aan de Nije dijk in Annen
Dit wordt voor Autosport Noord de tweede wedstrijd van dit seizoen welke meetelt voor het clubkampioenschap.  In de regio klasse zullen diverse rijders uit de gemeente Aa en Hunze zich laten zien. Voor deze klasse geld dat de auto een standaard carrosserie moet hebben en de motor maximaal 6 cilinders mag hebben.
De rijder komt uit de gemeente Aa en Hunze of binnen een straal van 25 kilometer van Annen. Ook meervoudig Nederlands kampioen Hendrik Stadman met zijn snelle sprinter zal aan de start verschijnen. Een andere spectaculaire klasse met de meeste deelnemers is de standaard klasse.  Dit zijn gewone straatauto’s met een maximale motorinhoud van 1800 cc of 2 liter, welke zijn voorzien van een rol kooi en alleen aanpassen van banden en veren is toegestaan.  Voor de dames zal er een aparte klasse zijn.  Ook zullen de supersnelle sprinters en kevers hun opwachting maken en voor mooie wedstrijden zorgen.  De overige klassen zijn de junioren, opstap en de vrije standaardklasse.  De wedstrijden beginnen om 12.00 uur en vinden plaats aan de Nije dijk in Annen dit wordt met borden aangegeven. 
De entree is voor kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis, 12 tot 16 jaar € 5,00 en boven 16 jaar € 10.00. Voor meer info en reglementen zie www.autosportnoord.nl of telefoonnummer 06-23638244.