De Krant van Tynaarlo draagt alle voetbalclubs in de regio een warm hart toe! Daarom is het geen optie om deze voetballoze zomer zomaar voorbij te laten gaan. Waar we eigenlijk zouden moeten genieten van Virgil, Frenkie en Memphis die ons naar de Europese titel tikken, zit dat er helaas niet in. Om toch iets leuks te bieden, gaan wij bij de Krant van Tynaarlo op zoek naar de allerbeste baltovenaars, scheermessen en ballenvangers van de regio. Hét DREAM TEAM van jouw cluppie dus!

Aankomende week trappen we af met het DREAM TEAM van VAKO, het elftal met de beste spelers uit Vries aller tijden. Wie is dé onnavolgbare flankenflitser of de meest zekere ballenvanger en welke nummer tien dolde zijn tegenstanders tureluurs in zijn tijd? Op iedere positie komt een naam. Dat kan van een speler zijn die nu in het eerste van VAKO speelt, maar het mag ook die linksback uit de jaren tachtig zijn. Spelers die furore maakten op het Vriezer voetbalveld vroeger en nu dus! Je staat vrij om in te vullen wie ontegenzeglijk een plaatsje in het DREAM TEAM van VAKO verdient! Elke naam in een ingevuld elftal krijgt een stem. Die stemmen worden uiteindelijk bij elkaar opgeteld en op basis daarvan wordt besloten wie de beste is. Zo wordt duidelijk wie een plekje heeft veroverd in het DREAM TEAM en dus de beste speler van VAKO aller tijden op die positie is. Een onmisbaar onderdeel van een team is de coach. Vergeet die dus niet! Welke coach is de beste die VAKO ooit heeft geleid?

Stuur jouw DREAM TEAM in een mailtje naar dekrantvantynaarlo@media-totaal.nl, per post naar De Krant van Tynaarlo, Gedempte Haven 5, 9301 LN in Roden of reageer op de Facebookpagina van de Krant van Tynaarlo. Stemmen kan tot en met zondag 21 juni! In de Krant van Tynaarlo van woensdag 24 juni volgt de uitslag en zie je of spelers uit jouw team het hebben gemaakt tot het DREAM TEAM van VAKO. Dan start tevens de stemronde voor VV Actief, waarvan het DREAM TEAM in de krant van 1 juli bekend zal worden gemaakt. Zo gaan we alle clubs bij langs en maken we iedere week een DREAM TEAM uit misschien wel jouw woonplaats bekend! Houd daarvoor de Krant van Tynaarlo de komende weken goed in de gaten!

Deze verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door Ruchti Schoenmode en Sportshop in Zuidlaren. Onder de inzenders wordt een tegoedbon van €100,- van Ruchti verloot. Niet vergeten te stemmen dus! Veel plezier en succes met het kiezen wie de beste voetballers aller tijden zijn van jouw cluppie. De spelers met de meeste stemmen vormen later het ALL STAR TEAM van de Krant van Tynaarlo. Daarover later meer. Iedere stem telt dus!