VAKO/Surf-sponsorloop op 20 september

|
| Foto: |
Sport
VRIES - Ook dit jaar organiseren voetbalvereniging VAKO en volleybalclub SURF de traditionele sponsorloop voor de jeugdafdelingen. VAKO-spelers maken dit jaar kans op een leuke prijs van kledingleverancier Hummel.
Donderdag 20 september klinkt om 18:45 het startschot van wat inmiddels wel de traditionele sponsorloop voor de jeugdafdelingen van VAKO en SURF mag heten.  De komende twee weken gaan de jeugdspelers van beide verenigingen op zoek naar sponsoren. Op de avond van de sponsorloop hopen zij dan door zoveel mogelijk rondjes rond het voetbalveld te rennen, een zo hoog mogelijk bijdrage voor de jeugdafdeling van hun beider verenigingen op te halen. Een mooie voortzetting van deze bijzondere samenwerking van twee verenigingen uit Vries die inzien dat de jeugd de toekomst heeft.
De VAKO-jeugd maakt daarbij dit jaar kans op een leuke prijs. Hummel, al jaren de leverancier van alle VAKO-kleding ontwikkelt dit jaar een speciale VAKO-webshop waarin een uitgebreide VAKO-clubcollectie komt. Om deze clubcollectie te promoten worden uit drie leeftijdscategorieën de drie lopers met de meeste sponsors getrakteerd op een leuke middag met een bezoek aan de importeur van de Hummel sportkleding en een professionele fotoshoot. De spelers worden als eregast ontvangen en er zit natuurlijk ook nog een persoonlijk cadeautje bij.
Iedereen die VAKO en SURF een warm hart toedraagt is 20 september vanaf 18:30 van harte welkom op het Sportveld De Fielliettaz Goethart in Vries om de lopers aan te moedigen want elk rondje telt!
|

UIT DE KRANT

Lees ook