Heren 1 van HCE wil flow vasthouden

Afbeelding
Sport
EELDE - In de competitie gaat het verrassend goed met Heren 1 van HCE. Wie vooraf had gezegd dat HCE als promovendus na vier wedstrijden bovenaan zou staan in de tweede klasse, was vast niet geloofd. HCE heeft wel degelijk 10 punten uit 4 duels, 12 goals voor en 5 tegen, goed voor de eerste plaats! Nu is het dus zaak om deze flow vast te houden en niet met het hoofd in de wolken te gaan lopen.
Een verslag van 30 september: HCE H1 - Almelo 3 - 2 (1 - 0). Almelo maakte het HCE meteen knap lastig en kreeg alleen al in de eerste helft zes strafcorners, waaruit niet kon worden gescoord. Tim Holtman deed dat namens HCE wel uit de tweede strafcorner, zodat met een 1-0 voorsprong kon worden gerust. Na de pauze leek HCE onder de druk van Almelo te bezwijken en kwam niet helemaal onverdiend met 1-2 achter. HCE toonde echter de ware wil om te winnen.
Eerst benutte Wybe Fennema heel attent de rebound na een gestopte strafcorner (2-2). In de ongekend spannende eindfase zorgde Steven van Bruggen ervoor dat een vlotte aanval (na goed doorzetten van Sjors ter Veld) met de winnende goal werd bekroond: 3-2. Na afloop was het dan ook groot feest, zeker voor de jarige doelman Isak Hünneman, die vier knappe reddingen verrichtte.
De Eelder hockeyclub is blij met de steun van de trouwe supporters. Komende zondag (7 oktober) speelt de ploeg thuis. Net als Dames 1, zij spelen om 12:45 tegen Hardenberg. Om 14.45 uur speelt Heren 1 de thuiswedstrijd tegen Mezen, dat in 4 wedstrijden 7 punten heeft behaald en daarmee op de vijfde plaats staat. Alle reden dus om de teams van HCE aan te moedigen en te genieten van de gezellige sfeer!
Voorste rij (zittend, v.l.n.r): Steven van Bruggen, Lennaert Többen, Radek Nosek, Isak Hünneman, Bram Eggens, Kars Aarts en Sebastiaan Tuil. Middelste rij (staand, v.l.n.r): Gert Klooster (coach), Bert Mak (manager), Thomas Vasiluta, Sjors ter Veld, Michiel Fröling, Wybe Fennema, Matthijs Numan, Stan Ronner, Mats Monshouwer, Wouter Krielen (trainer-coach) en Bart van Kimmenaede (assistent-trainer). Achterste rij (staand, v.l.n.r): Teun Gritter, Tim Holtman, Jasper Thunnissen, Eric de Jonge, Ramon van Sas, Julius Labberton en Steven Mak. Foto: Bert Dries
 

UIT DE KRANT

Lees ook