ZEIJEN – Dit jaar heeft Spotlicht gekozen voor de komedie ”Ik wil Mjoessof spreken”, geschreven door Valentin Katajef. Het is een bijzondere voorstelling, passend in de lijn van gevarieerde stukken die Spotlicht eerder heeft opgevoerd.

“Ik wil Mjoessof spreken” is een onvervalste komedie met een knipoog naar de bureaucratie. Het stuk speelt zich af in het kuuroord “De Zonnebloemen”. Wie eenmaal in dit kuuroord heeft gerust, zal nergens anders meer rust vinden. Als op een vredige dag een ambtenaar op zoek gaat naar zijn chef Mjoessof wordt die rust in het kuuroord grondig verstoord. De chef blijkt het gezegde “zaken gaan voor het meisje” precies verkeerd te hebben begrepen. De regie is dit jaar in handen van Koos Smit. De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 april in Zalencentrum Hingstman, Hoofdstraat 18 in Zeijen, aanvang 20.00 uur en op vrijdag 20 april in Hek van de Dam te Ekehaar, aanvang 20.30 uur.

Toegangskaarten (€ 8,00 en voor donateurs € 6,50) zijn te reserveren via Bertus Pieters, tel: 0592-291631 (tussen 18.00 en 19.00 uur), of op de avonden van de voorstellingen verkrijgbaar aan de kassa.