ANNEN – Afgelopen zaterdag werd de eerste RWS-B gehouden in Annen. Er kwamen 7 turnsters uit voor Suiz! In de eerste wedstrijd was het de beurt aan Marelinn Roemers, Floor Noordhof (Instap D2) en Hannah Hofste (Pupil2 D1). Noordhof turnt nog maar net bij de selectie en deed het fantastisch. Ze behaalde een tweede plaats op sprong en ook de andere oefeningen waren heel erg goed. Roemers liet ook een hele mooie sprong zien en turnde de andere oefeningen netjes. Noordhof behaalde uiteindelijk een mooie vijfde plaats en Roemers werd zestiende in een groot deelnemersveld. Hofste was een aantal dagen voor de wedstrijd nog ziek, maar turnde een geweldige wedstrijd. De vloeroefening van Hofste is meestal een plaatje en ook de balk was dit keer heel netjes. Uiteindelijk mocht Hofste het podium op om de derde prijs op te halen.

In de tweede wedstrijd waren Lieke Kamminga (Jeugd1 D2) en Sophie Niemeijer (Jeugd1 D1) aan de beurt. Kamminga turnde op alle onderdelen heel netjes. Een ontwikkeling die laat zien dat ze grote stappen heeft gemaakt en met name haar vloer oefening turnde ze heel sterk. Kamminga behaalde een keurige achtste plaats. Niemeijer heeft een prachtige wedstrijd geturnd. De balkoefeningen waren wederom van goed niveau. Niemeijer behaalde op dat onderdeel de eerste plaats. Op brug was zij ook de sterkste en de andere oefeningen waren heel netjes. Niemeijer klom het podium op en mocht de gouden plak in ontvangst nemen.

In de laatste wedstrijdronde mochten Evi Mertens (Pupil1 D1) en Iris Gordijn (Jeugd2 4de div F) de wedstrijdvloer betreden. Mertens maakt ook grote stappen en heeft een keurige zevende plaats behaald. Op de vloer eindigde zij op een 4de plaats. Gordijn was een dag voor de wedstrijd nog ziek, maar zette een keurige wedstrijd neer. Ze miste op een haar na het podium en werd vierde. Deze dames werden begeleid door trainsters Lisette Hof en Chantal Mulder. Zij zijn trots op de behaalde resultaten van deze dag.