VRIES – Donderdag 25 april vertrok Senioren 1 naar Appingedam om te spelen tegen DTTC ’78 3. Alfons Brink en Wouter Emmens wonnen alle wedstrijden. Jonathan Myers verloor de laatste wedstrijd van de avond. De dubbel werd gewonnen door Wouter en Alfons. Eindstand 1-9. Dit team werd kampioen in de 3e klasse met 76 punten. Op naar de 2e klasse. Vrijdag 26 april speelde senioren 2 hun laatste competitiewedstrijd thuis tegen Tjuchem 1. Marijke Gordijn won twee wedstrijden, Michiel Visser één en Willem Rossen twee. De dubbel werd gewonnen door Michiel en Willem, eindstand 7-3. Dit team werd één na laatste in de poule in de 5e klasse met 46 punten.
Zaterdag vertrok Vries 1 naar Argus 3 te Harkstede. Thomas Rass liet geen puntje liggen en won al zijn wedstrijden. Korné Kamphuis haalde twee punten binnen en Niels Boer één. De dubbel werd gewonnen door Korné en Thomas. Eindstand 3-7. Super! Dit team speelde voor het eerst in de 2e klasse en eindigde op de derde plaats in de poule met 53 punten. Een mooie prestatie.
Vries 2 speelde in Balinge tegen TIOS ’66 2. Het lukte Wouter Lasonder niet om een wedstrijd in zijn voordeel te beslissen. Gijs de Vries en Jard Schemmekes wonnen elk twee wedstrijden. De dubbel werd verloren door Jard en Wouter. Eindstand 6-4. Dit team werd één na laatste in de poule in de 4e klasse met 41 punten.
De competitie is afgelopen maar er staan nog wel activiteiten op het programma. De leden van de tafeltennisclub komen, in samenwerking met Puur Feenstra, 11 mei a.s. bij de deuren langs met bloemen om de clubkas te spekken. De club heeft nieuw materiaal nodig en op dit moment zijn de financiële middelen hiervoor niet aanwezig. U steunt toch ook onze vereniging?

Programma:

Vrijdag 3 mei:: Geen training
Zaterdag 4 mei: Idéfixtoernooi Groningen, hieraan doen Alfons, Wouter E., Jonathan, Bert, Niels, Gijs v.d. B., Korné, Linda, Thomas, Lars en Wouter H. mee.
Vrijdag 10 mei: Geen training
Vrijdag 10 mei: EDR toernooi te Klazienaveen. Bij de junioren doen Gijs v.d. B. en Thomas mee.
Zaterdag 11 mei: Geranium actie i.s.m. Puur Feenstra

 

TTV Vries kampioen