ASSEN – U kunt met en zonder klachten terecht bij Coronatest Assen. Zij gebruiken enkel door het RIVM gevalideerde en CE gekeurde testen. Het maken van een testafspraak kan eenvoudig via deze website.

Na 15 minuten is uw sneltest uitslag bekend, en bij onze PCR-test is uw testuitslag in 24 uur bekend. Deze wordt u per SMS en e-mail toegezonden. Positieve uitslagen worden doorgeven aan de GGD. Bij een negatieve uitslag is het mogelijk om een reiscertificaat te ontvangen.

Zo kunt u zeer snel, na een negatieve uitslag, uw activiteiten weer hervatten (Uiteraard met inachtneming van de regels)

Coronatesten Assen voldoet aan alle gestelde eisen: ”Aan ons is een arts verbonden, hebben wij een klachtenregeling, en zijn wij aangesloten bij een klachtencommissie”. Onze locatie is ingericht om u op een veilig- en verantwoorde manier te ontvangen.

Wat de testlocatie uniek maakt:

  • Men kan al binnen 15 minuten terecht
  • Reiscertificaat mogelijk bij negatieve uitslag
  • Zeven dagen per week geopend
  • Geen hoge kosten
  • Uitslag per e-mail en SMS
  • Testen vinden niet vanuit de auto plaats
  • Goed bereikbaar en gratis parkeergelegenheid voor de deur

Zowel particulieren als bedrijven kunnen online een afspraak maken voor een sneltest- of PCR-test op locatie. Voor bedrijven is het ook mogelijk om testen te boeken op uw bedrijfslocatie. In dat geval komt een van de medewerkers bij u op locatie voor afname van de test(en). Neemt u hiervoor contact met Coronatesten Assen op.

Het bezoeken van onze testlocatie zonder afspraak is niet mogelijk. Een afspraak maken kan via onze website: www.coronatestassen.nl 

De corona testlocatie biedt een capaciteit van 16 tot 24 sneltesten en PCR-testen per uur waar men online voor dient te boeken via: www.coronatestassen.nl. De kosten voor deze test zijn €54,95, aan deze test zit geen winstoogmerk gebonden. De test is een hulpmiddel om de overheid te ontlasten.