Geliefd ‘slecht weer’-winkel

TYNAARLO – The Kissing Horses, sinds 1995 gevestigd in Tynaarlo,  biedt alles op gebied van buitenleven. Eigenaar Tineke Krikken wil af van het paardenimago.

Het logo van de paardenhoofden is dan ook verwijderd. En alle ruitersportartikelen gaan met fikse kortingen (vanaf 50 % ) de deur uit).  "De naam The Kissing Horses is ontleend aan een schilderij", legt Krikken uit. "Aanvankelijk hadden we alleen paardensportspullen. Het heeft iets liefelijks. De liefde voor het paard is blijven hangen. Door de overvolle markt van ruitersportartikelen ben ik overgegaan op buitenlevenkleding en accessoires. Daarbij moet je denken aan regenjassen, laarzen. Ik zeg wel eens: ik ben meer een ‘slecht weer’- winkel. Ik heb ook kleding voor de jacht en voor hondentraining". Een greep uit de omvangrijke collectie: traditionele kleding voor de man, zoals corduroybroeken, colberts van het merk ‘Harris Tweed’ en voor de vrouw sjaals, tassen en waxjassen.  Maar ook: handgebreide Ierse truien en soepele leren handschoenen. Dit alles van hoge kwaliteit. Stoer, degelijk of sierlijk.. In de winter heeft Tineke veel aanbod in laarzen van het merk ‘Dubarry’ en rubberlaarzen van ‘Aigle’ en ‘Hunter’. Tineke zegt een luisterend oor te hebben. "Het is een gezellige winkel. De koffie staat altijd klaar en er is tijd voor een praatje. Dat schept een band". Kissing Horses, gelegen aan de doorgaande weg in Tynaarlo,  is dan ook een geliefde schuilplaats. Maar dan zonder paarden.

The Kissing Horses is gevestigd aan de Zuidlaarderweg 2 in Tynaarlo. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 10.00-17.00 uur. Zaterdag: 10.00-16.00 uur. Maandag gesloten. Verder is de zaak ook de hele maand juni dicht. Voor meer informatie: www.thekissinghorses.nl. Tel. 0592-544421Kissing Horses