VRIES – Al een aantal jaren biedt tennisvereniging AYR-Vries de mogelijkheid van een vakantielidmaatschap voor de periode 1 juni t/m 31 augustus. Dit vakantielidmaatschap is destijds ingevoerd op verzoek van een aantal voetballers van VAKO, die in de voetballoze zomerperiode toch sportief bezig wilden blijven. Het initiatief sloeg aan en inmiddels maken ook leden van andere sportverenigingen in Vries en omgeving gebruik van het AYR-vakantielidmaatschap.

De kosten van het vakantielidmaatschap bedragen 35 euro. De deelnemers ontvangen hiervoor een tijdelijk tennispasje waarvoor 15 euro borg wordt betaald. De borgsom wordt terugbetaald wanneer het pasje vóór 10 september weer ingeleverd is bij de ledenadministratie van AYR. Nieuwe leden jonger dan 18 jaar betalen 20 euro voor het vakantielidmaatschap, en 5 euro borg Ben je jonger dan 18 jaar, dan betaal je € 20,- voor het vakantielidmaatschap en € 5,- borg.

Zie voor nadere informatie: www.ayr.nl of bel de ledenadministratie van AYR: Kim Munting, tel. 0592-865111 of 06-13186656.