VRIES – Op 16 maart werd weer het belangrijke internationale 2-jaarlijkse toernooi ‘de Flowercup’ in Aalsmeer gehouden. Dit is een wedstrijd waar veel internationale toppers aan meedoen. Dit jaar waren er ook weer 20 nationaliteiten vertegenwoordigd in 6 enorm gevulde wedstrijdklassen.

Arris Craig deed hier voor VAKO aan mee. Hoewel hij nog niet het nivo heeft van de meeste goede springers die hier aan meededen, deed hij goed zijn best en is een enorme ervaring rijker. Hij werd 44e in de Jongensklasse.

Kevin Suurd, ook uit Vries kwam in dezelfde klasse uit voor DFS Hoogezand en werd 24e. Hij startte erg sterk met een prachtige verplichte maar kon de vorm helaas niet vast houden. Claudia de Graaf ook uitkomend voor DFS werd toevallig ook 24e in een meisjesklasse met enorm veel deelname en sprong een erg moelijke nieuwe keuze prima uit. Dat belooft wat voor de komende wedstrijden waarin zowel Kevin als Claudia zich hopen te plaatsen voor de WAGC, een soort wereldkampioenschappen voor Junioren.

 

Vako