VRIES – Vrijdag 14 juni streden 13 jeugd- en 9 seniorenspelers tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen om de Feenstra Wisselbekers. Eerst werden de aanwezige competitiekampioenen van Senioren1 in het zonnetje gezet. Zij ontvingen een mooi boeket bloemen.

Bij de clubkampioenschappen besloot Gijs v.d. Bergh (17 jaar en ruim 1 jaar lid van de vereniging) mee te doen met de senioren. Zo konden er bij de jeugd 2 poules van 6 spelers en bij de senioren 2 poules van 5 spelers gevormd worden. Bij de jeugd werd in poule 1 Thomas Rass 1e en Wouter Haarman 2e. In poule 2 werd Jelmer Haarman 1e en Niels Boer 2e. In de halve finales won Wouter van zijn broer Jelmer in 4 sets en Thomas won van Niels. In de finale trok Thomas aan het langste eind en won hij de wisselbeker. Wouter werd 2e, Niels 3e en Jelmer 4e. Van harte gefeliciteerd.

Bij de senioren was het vanaf het begin een spannende strijd. In poule 1 won Jonathan Myers alle wedstrijden door in 5 sets nipt te winnen van Alfons en werd Jonathan 1e , Alfons Brink werd 2e. In poule 2 won Wouter Emmens alle wedstrijden en werd 1e en heel verrassend, Gijs van den Bergh werd 2e. In de eerste halve finale speelde Jonathan tegen Gijs. Gijs wist deze wedstrijd te winnen in 5 sets. Alfons won van Wouter. De finalewedstrijd werd dus gespeeld tussen Gijs en Alfons. De eerste twee sets werden gewonnen door Alfons. Maar Gijs liet het er niet bij zitten en kwam zeer sterk terug. Hij besliste de volgende drie sets steeds nipt in zijn voordeel. Daarmee werd hij de nieuwe clubkampioen bij de senioren!. Van harte gefeliciteerd.

Programma:

Vrijdag 21 juni: Laatste trainingsavond dit seizoen

Zaterdag 22 juni: 1e keer TopTalent TafeltennisTraining in Harkstede.
Zaterdag 31 augustus: Open Kampioenschappen van Avereest te Dedemsvaart, opgave bij wedstrijdsecretaris@ttvvries.nl.

 

 Clubkampioen TTV