REGIO – “Onze kerstavond vond plaats in ’t Achterhoes op 18 december 2012.

Daar aangekomen werden we aangenaam verrast door het mannenkoor Sint Bacchus uit Zeyen. Van verre hoorden we reeds de klanken van de kerstliederen. Intussen werden we warm gehouden middels een glaasje glühwein of warme kwast.”

“Binnenin was de zaal gehuld in kerstsferen, wat een feestelijk karakter gaf. De opkomst was geweldig. Onze voorzitter Alie benadrukte in haar openingswoord dan ook, dat dit super was.

Marchje had nog een paar bedankjes van diverse aard. Nadien trad het mannenkoor op. De mannen verzorgden een avondvullend programma. Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers, bracht het koor vergezeld van twee accordeonisten, mooie liederen ten gehore. Het variëerde van kerstliedjes tot oud-hollandse schoolliedjes. De meeste liedjes waren zeer herkenbaar, ze lieten je meeslepen met levensliedjes uit vroegere tijden

Tijdens de twee pauzes werd er nog een kerstverhaal voorgelezen. Ook werden we getrakteerd op lekkere hapjes. Contactdames alsmede het bestuur hartelijk dank voor jullie inzet. De kerstavond werd afgesloten door met z’n allen kerstliedjes te zingen. Iedereen heel veel geluk, liefde en gezondheid gewenst in het jaar 2013 en tot ziens op de volgende bijeenkomst in Café Centraal op dinsdag 15 januari 2013 met als thema “Boer zoekt vrouw” bekend van de televisie. Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met de Boermarke. De partners van de leden zijn van harte welkom.”